رئیس کل دادگستری مازندران اعلام کرد:

ورود دستگاه قضا به کمبود آب شرب سرخ‌رود

رئیس کل دادگستری مازندران تامین آب شرب منطقه سرخ‌رود را برای دستگاه قضایی استان بسیار مهم عنوان کرد و گفت: دستورات لازم در این خصوص صادر شده و دستگاه قضایی پیگیر این موضوع خواهد بود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«بلاغ» به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران،  عباس پوریانی در بازدید از ایستگاه پمپاژ آب سرخ‌رود که با هدف بررسی و رفع مشکل کمبود آب شرب منطقه انجام شد، یکی از موضوعات مهم مبتلابه شهر سرخرود را تامین آب شرب دانست و افزود: تامین آب شرب سرخرود به عنوان شهری توریستی و مسافرخیز به ویژه در ایام تعطیل که مسافران بیشتری در این شهر حضور دارند، از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی تصریح کرد: ساخت مخزن تامین آب شرب این شهر به دلیل برخی مشکلات تقریباً نیمه کاره رها شده بود که در بازدید امروز با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان، مقرر شد حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز با حضور پیمانکار مناسب در این محل، نسبت به ادامه روند این پروژه‌ اقدام شود.

رئیس کل دادگستری مازندران تاکید کرد: تأمین آب شرب مردم منطقه برای دستگاه قضایی استان برای ما بسیار ارزشمند است و قطعاً تا رفع کامل مشکل پیگیر موضوع خواهیم بود و دغدغه مردم در این خصوص مرتفع خواهد شد.

ضرورت ایجاد جاده سلامت در سواحل دریای مازندران

پوریانی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به سیاست های توسعه دریا محور در استان، تصریح کرد: ایجاد جاده سلامت در سواحل دریای مازندران از گلوگاه تا رامسر امری ضروری است.
عباس پوریانی در بازدید از ساحل دریای سرخرود، اظهار کرد: ایجاد جاده سلامت در ساحل دریا، خواسته بحق مردم استان مازندران طی سالیان متمادی بوده که از سوی مدیران مختلف مطرح شده است.

وی ایجاد جاده سلامت در سواحل دریای مازندران از گلوگاه تا رامسر را یک ضرورت و ظرفیتی ارزشمند دانست و افزود: با توجه به ابلاغ فرمان مقام معظم رهبری در خصوص سیاست های کلی توسعه دریا محور، این مهم باید به بهترین شکل ممکن در مازندران محقق شود.

رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: به عنوان نمونه شهرستان محمودآباد و شهر سرخرود دارای ۲۰ کیلومتر نوار ساحلی است که ظرفیتی ارزشمند برای ایجاد جاده سلامت خواهد بود.

پوریانی افزود: امروز مقرر شد با انعقاد قراردادی فیمابین شهرداری و بخشداری در محمودآباد و سرخرود و اداره کل منابع طبیعی استان، اداره سواحل این منطقه با تاکید بر ضرورت حفظ منابع طبیعی به شهرداری و سایر افراد دارای اهلیت سرمایه گذاری محول شود.

وی تصریح کرد: ایجاد جاده سلامت در نوار ساحلی استان مازندران علاوه بر بهره مندی مردم منطقه و مسافران از نعمات خدادادی و توجه ویژه به اجرای سیاست های کلی توسعه دریامحور، در مقابله با تصرف سواحل دریا به عنوان انفال و همچنین کاهش بار ترافیکی شهرهای غربی استان به ویژه در ایام تعطیل نیز بسیار موثر خواهد بود.

انتهای خبر/