رشد ۲۴ درصدی جوجه‌ریزی در محمودآباد؛

 گامی بلند برای امنیت غذایی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد از افزایش ۲۴ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان در سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادی‌زاده با اعلام این خبر گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳، تعداد ۶ میلیون و ۵۹۸ هزار و ۵۶۶ قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی شهرستان محمودآباد با هدف تأمین امنیت غذایی و تنظیم بازار انجام شده است.

وی افزود: این میزان جوجه‌ریزی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، افزایش یک میلیون و ۲۵۸ هزار قطعه‌ای را نشان می‌دهد که معادل رشد ۲۴ درصدی است.

هادی‌زاده تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود با این تعداد جوجه‌ریزی، حدود ۱۱ هزار و ۸۷۷ تن گوشت سفید تولید و به بازار عرضه شود.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد در ادامه گفت: در حال حاضر ۵۳ واحد مرغداری تولید مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۱۹۱ هزار قطعه در این شهرستان فعال هستند و در راستای افزایش تولید و تأمین نیازهای بازار تلاش می‌کنند.