آوای محمودآباد گزارش می‌دهد؛

جوجه ریزی بیش از 467 هزار قطعه ای در محمودآباد/تولید 841 هزار تن گوشت سفید

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از ثبت 467 هزار و 300 قطعه جوجه و تولید بیش از 841 تن گوشت‌ سفید در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری «آوای محمودآباد»; مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادی‌زاده گفت: صاحبان مرغداری‌ها از اول امسال تاکنون، 467 هزار و 300 قطعه جوجه را ثبت سامانه جوجه‌ریزی کردند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه این تعداد جوجه‌ریزی در 20 واحد مرغ گوشتی این شهرستان انجام شد، گفت: با این تعداد جوجه‌ریزی 841 تن گوشت سفيد در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.

هادی‌زاده افزود: با ساماندهی سامانه بازارگاه و خرید و تحویل به موقع نهاده‌های دامی مانند ذرت و سویا به مرغداران و همچنین متعادل و منطقی‌بودن قیمت مرغ طی ماه‌های اخیر تمایل مرغداران برای افزایش جوجه‌ریزی و تولید گوشت سفید بیشتر می شود.