نان چرب ناترازی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بلاغ؛ محمد فاطمی| «ناترازی» واژهای که این روزها با خشم توأم با تمسخر از زبان مردم بهخصوص هنگامی که از پلههای تاریک آپارتمانها بالا و پائین میروند، شنیده میشود.
یکی میگفت: اگر میخواهید نارضایتی ایجاد کنید، مرد مردونه بگید تا مجبور نشوید دروغ بگوئید. آخه شعور مردم هم باید برای شما ارزش داشته باشد. هیچ به خود جواب نمیدهند که آخه زمان شهید رئیسی با وجود اینکه ۱۰ هزار واحد تولیدی و کارگزی تعطیلشده را به تولید باز گرداند که هر کدامشان کلی برق مصرف میکردند، کسی ظرف سه سالی که او رئیسجمهور بود، رنگ بی برقی را ندیده بود؛ مگه الان چه اتفاقی افتاده که پس از ۸ ماه آنهم در بهار روزی دوبار و هر بار دو ساعت برق برود. وای به حال ما در تابستان!
دیگری هنگامی که در آسانسور با قطع برق، گیر کرده بود، فریاد میزد: آخه بی انصافها، قیمت برق را که پس از شهید رئیسی چهار برابر کردید، باز چه مرگتان است که هر روز گرفتارمان میکنید؟!
صنعتکاری میگفت: مردم فقط آسیبهای ظاهری قطع برق منازل خود را میبینند که در سطح ملی میلیاردها خسارت به وسائل برقشان وارد میشود، اما فاجعه در واحدهای صنعتی و تولیدی است که صدها برابر بیشتر به این واحدها چه در کاهش تولید و بالا رفتن هزینه تولید و چه در خصوص استهلاک و خربایهای فوقالعاده زیانبار دستگاهها به اقتصاد کشور خسارت وارد میشود، جای عزا و گریستن دارد.
نکات مهم برای کاهش مشکلات کنونی برق:
شفافیت و اطلاعرسانی: مردم باید به طور کامل در جریان وضعیت قرار بگیرند و بدانند که چرا قطع برق ضروری است.
همکاری و مشارکت: دولت، بخش خصوصی و مردم باید با همکاری و مشارکت یکدیگر برای حل این مشکل تلاش کنند.
برنامهریزی دقیق: باید برنامهریزی دقیقی برای اجرای اقدامات راهگشا انجام و پیشرفت کار به طور منظم پایش شود. با اجرای این اقدامات، میتوان به طور فوری از شدت مشکلات مربوط به قطع برق کاست و در بلندمدت، پایداری شبکه برق را تضمین کرد.
انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0