اداره جهاد کشاورزی محمودآباد خبر داد:

تامین گوشت با جهش جوجه‌ریزی و افزایش 5 درصدی

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی محمودآباد از افزایش 5 درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان در سه ماهه نخست سال جاری خبر داد. این افزایش با هدف تامین امنیت غذایی و تنظیم بازار صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری «آوای محمودآباد»; سرپرست مدیریت اداره جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، سیدحسین اسلامی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون، یک میلیون و 403 هزار و 800 قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی شهرستان محمودآباد انجام شده است. این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، که یک میلیون و 345 هزار و 255 قطعه بوده، افزایش 5 درصدی را نشان می‌دهد.

اسلامی با اشاره به اهمیت این افزایش در راستای تأمین امنیت غذایی مردم و تنظیم بازار گوشت سفید، خاطرنشان کرد: با این تعداد جوجه‌ریزی، پیش‌بینی می‌شود بیش از 2 هزار و 527 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و به بازار عرضه شود.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد در پایان اظهار داشت: در حال حاضر 53 واحد مرغداری تولید مرغ گوشتی با ظرفیت اسمی یک میلیون و 260 هزار قطعه در این شهرستان فعال هستند و در جهت افزایش تولید و تأمین نیازهای بازار تلاش می‌کنند.

این افزایش در جوجه‌ریزی نشان از برنامه‌ریزی و تلاش برای تقویت تولید داخلی و تأمین نیازهای مصرف‌کنندگان در شهرستان محمودآباد دارد.