تولید بیش از ۶۰۰ هزار جوجه در هر دوره
به گزارش پایگاه خبری «آوای محمودآباد»; واحد مرغ گوشتی بوران جوجه، که یکی از طرحهای افتتاحشده در این شهرستان است، مورد بازدید و توجه قرار گرفت.
این واحد تولیدی از سال ۱۳۷۵ فعالیت خود را با پرورش مرغ گوشتی آغاز کرده و در حال حاضر با دارا بودن هفت واحد پرورش در سطح استان و ظرفیت بیش از ۶۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در هر دوره، و پیش بینی تولید بیش از هزار تن گوشت سفید سهم قابل توجهی در تأمین پروتئین کشور دارد.
در حال حاضر، این واحد تولیدی به طور مستقیم برای ۷۳ نفر و به طور غیرمستقیم برای بیش از ۱۷۰ نفر فرصت شغلی ایجاد کرده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0